Quantum Energy Viborg2024-05-26T13:50:38+02:00

“The Energy that made the body heals the body”

– Dr. Sandra Rose Michael

Healing af krop og sind med skalarbølger

Ved din første bookning i energi-rummet, får du automatisk 10% rabat!

“The Energy that made the body heals the body”

– Dr. Sandra Rose Michael

Healing af krop og sind med skalarbølger

Ved din første bookning i energi-rummet, får du automatisk 10% rabat!

Krop – Sind – Ånd – Videnskab

Energy Enhancement System – EES

Hvordan virker det?

Kroppen er et fantastisk og avanceret system, der under de rette omstændigheder har evnen til at helbrede sig selv og holde sig sund. I dagens samfund, med den livsstil mange af os har, er kroppen udsat for ydre påvirkninger, f.eks. stråling fra elektronik, sprøjtede fødevarer, tungmetaller og stress. Det kan belaste kroppen og gradvist føre til, at den mister evnen til selvhelbredelse og til sidst bliver syg på længere sigt.

EES er en avanceret teknologi, der virker på flere måder. Den kombinerer skalarbølger, polykromt lys og fibonacci-sekvenser for at skabe et kraftfuldt energifelt. Ved at opholde dig i lokalet får cellerne den energi, de skal bruge for at styrke og vende tilbage til deres oprindelige millivoltniveau mellem 70 og 90 mv. Når cellerne er sunde og fungerer efter hensigten, ja, så er hele kroppen sund og kan heale sig selv.

Hvad kan vi tilbyde?

Velkommen til vores 24 Unit EESystem. De 24 enheder er opstillet i hvert hjørne af rummet, så de skaber et kvantum bio-fotonisk felt med livsforbedrende frekvenser som bader dig i ren lysenergi. Vi har et lokale med 5 komfortable relaxstole. Her kan du falde til ro i en meditativ tilstand, og falder du i søvn er det også fint. Dette frekvens-bad påvirker din krops egen evne til helbredelse.

Den minimale tid, der skal bruges i en session, er 2 timer, gerne længere, hvis du har mulighed for det. Vi anbefaler flere besøg, fordi energien er akkumulerende, dvs. jo mere tid du bruger, jo bedre effekt. Vi tilbyder også overnatninger. Se mere under priser/booking.

Seneste fra Quantum Energy

Special opladede medaljoner og armbånd

Vi har nu her op til jul fået flere forskellige EESystem hyper charged medaljoner og armbånd, og der er flere sten at vælge imellem, fx. medaljoner i tigerøje, falkeøje, pyrit, aventurin, lapis lazuli, zebra jasper, rosenkvarts, ametyst og obsidian. Armbånd i rosakvarts, rød tigerøje, påfugle agat, ametyst, regnbue fluorite, hæmatit, lapis lazuli, falkeøje, labradorite og morganit EESystem medaljoner og armbånd hjælper dine celler med at oplade på en mindre skala, når du ikke sidder i det direkte skalarfelt.  10 % er fratrukket pris! Pris medaljoner 630,- kr. [...]

Oplevelser i EESystem – Listen er lang, her er nogle få

Virkninger af skalarbølger

Oplevelser i EESystem – Listen er lang, her er nogle få

Virkninger af skalarbølger

Mere om

EE Systemet

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vil du holde dig opdateret med de seneste nyheder og artikler og udsalg fra Quantum Energy Viborg? Vi lover ikke at bombardere dig med e-mails eller at misbruge dine data (læs vores persondatapolitik).

Hvorfor ikke booke en

session med os?

Titel

Go to Top