Beretninger efter et besøg

Beretningerne nedenfor er taget fra Unifydhealing.com – nye indsættes løbende.

Jeg blev henvist til Regeneration Station af en eksisterende kunde, som ikke havde andet end gode ting at sige om oplevelsen. Jeg var nysgerrig og spændt på at prøve teknologien. Jeg ved ikke, hvordan det fungerede, men efter en to-timers session føler jeg mig mere energisk, men alligevel afslappet, mit sind er roligere, mit humør er gladere, min søvnløshed er blevet bedre, og mine led gør mindre ondt. Jeg har ikke haft det så godt i evigheder! Jeg vil helt sikkert fortsætte, da jeg får at vide, at fordelene opbygges med hver session.

12-unit EESystem

July 27, 2023

Ioana Grigore, Vitality Energy Healing, PHOENIX, AZ

Efter 10 operationer på mine hænder og ødelagte nerver udviklede jeg slidgigt i fingrene, de seneste 10 år så slemt, at jeg næsten ikke kunne bruge tommelfingrene til at holde en kaffekop, tage en synål eller en blyant op. Hvis jeg knyttede mine hænder til en knytnæve, kunne jeg først åbne dem igen bagefter med ekstrem smerte og fik to snapfingre. Efter en nat i EESystem (12 enheder) kunne jeg bevæge alle mine fingre uden smerter, knytte og knytte en knytnæve, lyne en lynlås op og binde mine egne sko. Jeg kan næsten ikke tro min lykke, især da den har varet i flere måneder nu, og jeg føler, at jeg er genfødt. En anden bivirkning er, at jeg sover meget bedre og ikke længere har ondt i ryggen, når jeg står op om morgenen.

12-unit EESystem
May 22, 2023

Hannelore Lutz , Purefrequencystudio, ROHRBACH, AUSTRIA

Jeg havde haft udslæt med betændelse i den ene side af hovedet i flere måneder og kunne ikke komme af med det, før jeg startede mine første 2 sessioner, så gik det helt væk. Jeg følte mig også så rolig efter hver session, og jeg er i stand til bedre at fokusere i løbet af dagen og i længere perioder uden en eneste følelse af stress. Jeg tabte også 5 kg efter min første 2-timers session, og så tabte jeg 5,3 lbs efter min anden 4-timers session. Også mit blodtryk faldt mærkbart, så jeg er super glad for resultaterne. Det her er virkelig fantastisk!

12-unit EESystem
December 23, 2022

Stephen R. , Vitality Wellness Center, ENCINITAS, CA

Jeg har ikke sovet i 6 år. I løbet af de sidste 6 år har jeg ikke kunne sove i mere end 1 time ad gangen, op og ned hele natten lang. Jeg har brugt tusinder og atter tusinder af dollars på at finde en kur. Din klinik helbredte mig på 1 time. Jeg sov i 7-1/2 time i nat. Fuldstændig forbløffende!

12-unit EESystem
July 29, 2023

Robert, Onyx Healing Collective, BOULDER, CO

For 40+ år siden blev min storetå brækket i en motorcykelulykke, og lægerne sagde, at de ikke kunne gøre noget for mig. Jeg har levet med smerten og ubehaget ved den af og på siden da. I de senere år har jeg været nødt til at modificere min sko for at gøre det mere behageligt for mig at kunne gå rundt med færre smerter og også at danse. Da det var særlig besværligt for nylig, var det meget opblæst, hævet under, rødt og meget ømt; fuld af betændelse. Jeg begyndte at bekymre mig om, at jeg måske ikke kunne blive ved med at lave min rock’n’roll-dans, fordi det blev så slemt. Min kiropraktor kiggede også på det og henviste mig tilbage til en fodspecialist. Men lægerne sagde, at der ikke var noget at gøre. Siden mine første to timer i et EESystem på 12 enheder, kom jeg ud derfra og kunne ikke tro, at jeg ikke havde smerter i min tå. Absolut ingenting! Jeg kunne faktisk stå og trykke hårdt på min fod med al vægten ind i min storetå. Det har jeg aldrig været i stand til siden motorcykelulykken uden voldsomme smerter. Al smerten var væk i min tå og selv al hævelse, rødme og hævelse var væk! Jeg var overrasket, og det er stadig godt 2 måneder senere! Jeg er meget begejstret.

12-unit EESystem
February 24, 2023

John Johnstone , Humanergetic Therapies Clinic, GOLD COAST, QLD

Jeg lærte først om EESystemet fra en video af en sammenkomst i Sarasota, FL, hvor Sandra Michael talte. Det vakte helt sikkert en interesse fra min side, da jeg har det, der kaldes Vitelliform Macula Dystrophy, som har lignende symptomer som makuladegeneration. En blind plet i det ene øje, hvor kun det øje har perifert syn. Anyway, jeg har været i Meg Poor’s i Georgetown, Maine 6 gange i 2 timer hver gang. Og jeg kan se et ansigt på fjernsynsskærmen nu i det centrale synsfelt, der intet så. Jeg er virkelig overrasket og taknemmelig.

12-unit EESystem
March 6, 2023

Sandy McGowan , Gotts Cove Healing Center, GEORGETOWN, ME

78 år gammel og har flere sygdomme, autoimmune sygdomme, gigt og kronisk træthed. Siden jeg havde min første session, er min inkontinens forbedret med 90 %. Jeg har haft inkontinens i 6 år. Jeg ved ikke, hvornår jeg nogensinde har sovet dybt hele mit liv, men siden det første besøg er min søvn nu dybere og længere og mindre brudt op. Min evne til nu at klare enhver stress er blevet meget bedre. Jeg plejede at være helt på kanten og føler mig nu afslappet, mere i fred. Skarpere og mere positiv tankegang. Jeg nyder min have, men har i årevis ikke været i stand til at passe den, da jeg ikke havde energi. Efter den første session kom jeg hjem og beskærede mine buske. Min energi er blevet bedre, og jeg laver nu mad derhjemme igen. Mit syn på tingene har ændret sig, jeg er i stand til at handle, tak EEsystem & Vital Body Wellness

12-unit EESystem
May 23, 2023

Judy C. , Vital Body Wellness Centre, ST MORRIS, SA

Min erfaring med EESystem er virkelig et mirakel. I december 2021 blev jeg diagnosticeret med kræft i æggestokkene; efter min læges råd gik jeg igennem 6 kemobehandlinger og blev erklæret kræftfri den 5. maj 2022. I september 2022 vendte min kræft i æggestokkene aggressivt tilbage med mine antigenniveauer på 182,0 (kræftfrie niveauer er <38,0). Jeg begyndte runde 2 af kemobehandlinger den 8. december 2022. Min søster havde for nylig åbnet et EESystem-center og opfordrede mig til at komme ind og prøve det. Jeg gik ind i EESystemet i 2 timer den 21. december 2022. Den 3. januar 2023 viste mit blodprøver, at mine antigenniveauer var faldet til 61,0 fra 182,0… et fald på 65 %! Den 5. januar fik jeg en anden kemobehandling, som havde taget rigtig hårdt på min krop, jeg havde mange smerter. Min søster opfordrede mig til at lave en overnatning den 14. januar 2023 i 12 timer. Den følgende morgen var jeg smertefri og glad og vantro. Jeg ønskede at komme ind i yderligere 2 timer, før jeg skulle tage blodprøver for at teste mit kræftantigenniveau igen. Efter yderligere 2 timer i EESystemet, i alt 16 timer, fik jeg testet mine blodprøveantigenniveauer, og resultaterne var mirakuløse… mine antigenniveauer var 37,1, jeg er nu kræftfri!

12-unit EESystem
February 4, 2023

Lorinda C. , Vitality Energy Healing, PHOENIX, AZ