Hvad er godt at gøre

HVORFOR ER DETOX VIGTIG

Efter en EESystem-session er det muligt for kroppen at opleve detox-symptomer som: forkølelses- eller influenzasymptomer, ømhed, smerter og lignende. Dette er normalt og et tegn på, at kroppen udleder toksiner og renser ud.
Kroppen kan genoptage disse toksiner, hvis den ikke understøttes af en ordentlig afgiftningsproces. Det er vigtigt at hjælpe kroppen i denne tid, og der er mange måder at afgifte på – ud over de 3 nedenfor så er frisk luft, søvn og motion/bevægelse vigtig.

3 tips til at forbedre virkningerne af EES

VAND

Drik masser af vand – før, under og efter sessionen. Det første cellerne gør, når de får mere energi, er at begynde at rense giftstoffer og tungmetaller ud, der har ophobet sig i kroppen. Derfor er det vigtigt at drikke meget vand, så kroppen kan komme af med affaldet.

DETOX

Huden er kroppens største organ og en af dens kanaler til at komme af med affaldsstoffer. Dr. Sandra Rose Michael understreger derfor vigtigheden af detox-bade i forbindelse med et EES-ophold, for at forstærke dets virkninger.

Det bedste vil være et badekar og alternativt et fodbad. Har du ikke et badekar, kan vi anbefale at købe et plastik siddebadekar, som kan sættes ind i din bruser, når du skal bruge det. (se evt. badebaljen.dk)

Med et bad forlænger du hvile- og restitutionstiden, mens du hjælper kroppen med at afgifte.

Nem detox opskrift: (1 us-cup = 2,37 dl. / 2 us-cup = 4,75 dl.)

Stort badekar:

4 ¾ dl. Havsalt
4 ¾ dl. Natron
2,37 dl. Borax  (Borax er svær at få fat på i DK og kan undlades)

Fodbad:

¾ dl. Havsalt
¾ dl. Natron
¼ dl. Borax  (Borax er svær at få fat på i DK og kan undlades)

KOST

Mad er energi for kroppen, derfor gør god mad os sundere. Kosten er derfor afgørende for bæredygtig sundhed. Når du har besluttet dig for, at du vil forpligte dig til udrensning og healing, kan det være klogt også at gennemgå din kost og foretage de nødvendige ændringer. En god ide kan også være at hjælpe kroppen med at komme af med affaldsstoffer gennem JUICE DETOX.