FREMTIDEN ER HER….

Energy Enhancement SystemTM (EESystemTM) genererer flere bioaktive livsforbedrende energifelter, inklusive “skalarbølger”, som kan tillade celleregenerering, forbedre immunfunktionen, give lindring af smerter, afgifte kroppen, højne humør og hjælpe med at balancere højre og venstre hjernehalvdel.

Dette felt skabes via computere og deres skærme, som er placeret på en måde, så deres bølger skaber en fotonfusion og skalarhvirvel. At sidde i rummet er nok til, at kroppens celler får energi, restituerer og fjerner giftstoffer.

Skaberen, Dr. Sandra Rose Michael, har arbejdet med NASA og det amerikanske militær siden 90’erne. Systemet er udviklet over 20 år og mange undersøgelser har dokumenteret teknologiens effekter og gavnlige egenskaber.

Denne fantastiske teknologi, udviklet over 20 år af Dr. Sandra Rose Michael, Ph.D, DNM, DCSJl, bruger specialinstallerede computere til at generere morfogene energifelter, der kan fremme heling. EESystemet er blevet anerkendt på snesevis af medicinske, videnskabelige og professionelle konferencer rundt om i verden.

EESystemet er blevet installeret i hele USA og internationalt for at fremme wellness, healing, afslapning, rensning og foryngelse. Dette økologisk og miljømæssigt sikre system bruges af enkeltpersoner, læger og terapeuter samt meditations- og wellnesscentre til at forbedre menneskelig udvikling og psykologisk velvære.

Energy Enhancement System kombinerer krop, sind, ånd og videnskab for at hjælpe dig med at få din styrke tilbage og nå højere tilstande af sundhed, bevidsthed og selvaktualisering.